+358 10 422 5600
asiakaspalvelu@hopealinja.fi
Haluatko olla mukana huippuporukassa ja työskennellä kauniissa maisemissa matkailun parissa?
Suomen Hopealinja Oy on Pohjoismaiden suurin sisävesivarustamo, jolla on käytössään viisi sisävesilaivaa. Tampereen alue on Suomen vilkkain sisäristeilyalue ja täällä risteileekin vuosittain noin 100 000 matkustajaa. Hopealinjat on myös merkittävä ravintolatoimija toiminta-alueellaan ja operoi laivaravintoloiden lisäksi kolmea ravintolaa Tampereella ja Viikinsaarta. Risteilyiden ja hyvän ruuan lisäksi Hopealinjat tuottaa räätälöityjä ja sesongin mukaisia tapahtumia. Hopealinjan missio on tuottaa ainutlaatuisia moniaistillisia elämyksiä ja palveluita vesillä ja veden äärellä.
Etsimme kaupungin huikeimpiin maisemiin Viikinsaareen ravintolatyöntekijöitä ja esihenkilöitä!
Ravintola Viikinsaari ja Vohvelikioski
Nyt on mahdollisuus viettää kevät ja kesä upeiden järvimaisemien ympäröimänä Viikinsaaren upeassa miljöössä. Viikinsaaren ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan. Ravintolan ruokalistalla näkyy kauden sesonkiruokien hyödyntäminen.
HAEMME:
Palkkaus: MaraTes/ sopimuksen mukaan. Hakijoilla tulee olla työsuhteen alkaessa terveydentilaselvitys, hygieniapassi sekä tarjoilijoilla anniskelupassi. Työntekijän hyväksi luetaan voimassa oleva merimieslääkärintodistus.
Lisätiedot (3.2. alkaen): Henna Ohvo +358 50 304 8362 Lisätiedot keittiöhenkilökunta: Miro Rautio +358 44 338 3254
Hakeminen: Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 2.3.2025 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry@hopealinjat.fi
Laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Etsimme vedenpäällisiin ravintoloihin ammattitaitoisia kokkeja, tarjoilijoita ja esihenkilöitä kevään ja kesän sesonkiin.
Tarjoamme sinulle paikan osana huippuporukkaa ainutlaatuisessa ravintolaympäristössä keskellä kauneinta kotimaista luontoa. Suomen Hopealinjoilla sinulla on mahdollisuus työskennellä koko kesäkauden ajan huhtikuun lopusta aina elokuuhun asti sinulle sopivilla työtunneilla. Palkkaus sopimuksen mukaan ja mahdollisuus työskentelyyn yrityksen muissa toimipisteissä, myös ennen ja jälkeen sesongin.
Hii-o-hoi! Hyppää mukaan tähän iloiseen porukkaan ja laita hakemusta tulemaan – luodaan sinulle sopiva työpaketti!
Palkkaus sopimuksen mukaan.
Etsimme laivoillemme Tampereelle ja Hämeenlinnaan kansimiehiä ja kansinaisia.
Toivomme sinulta
Tarjoamme sinulle paikan osana huippuporukkaa ainutlaatuisessa ympäristössä keskellä kauneinta kotimaista luontoa. Suomen Hopealinjoilla sinulla on mahdollisuus työskennellä sinulle sopivan jakson ajan tai koko purjehduskauden ajan aina huhtikuun lopulta pitkälle syksyyn asti, sinulle sopivilla työtunneilla. Palkkaus vähintään työehtosopimuksen mukaan.
Lisätiedot: jani.keranen@hopealinjat.fi
Aloitamme hakemusten käsittelyn 3.3.2025. Laita silti hakemuksesi niin pian kuin mahdollista.
Kattila on intiimi ja tyylikäs ravintola, joka tarjoilee maukasta ja värikästä ruokaa raikkaalla otteella. Sesongin mukainen makumaailmamme kunnioittaa raaka-aineita ja vaalii tuoreutta. Viinilista koostuu eurooppalaisten tuottajien helmistä. Tunnelman kruunaa lämminhenkinen ja rento palvelu.
Etsimme kesäksi Kattilaan vetovastuullista tiimiä
Salin vuoropäällikkö – Tehtävänäsi on itsenäinen ammattimainen vastuu ravintolan asiakaspalvelusta sekä salitoiminnoista kesäkaudella. Laadukas AC tason palvelu, viinit ja ruoka ovat sinulle luonteva viitekehys, jossa voi ja saa käyttää omaa ammattitaitoa ja luovuutta. Tiimityö yhdessä keittiön kanssa on sinulle sujuvaa.
Keittiön vuoropäällikkö – Kattilan laadukkaan ruokatuotteen toteuttaminen intohimolla ja ammattimaisella asenteella. Keittiön vetovastuu kesäkauden ajan sekä kunnianhimoinen ruoan tason vaaliminen yhdessä keittiöpäällikkömme kanssa ovat tehtäväsi ytimessä. Viikoittaiset tavarantilaukset sekä järkevä varastonhallinta hoituvat sujuvasti ja omavalvonnan rutiinit ovat sinulle tuttua. Mikäli osaamisesi on riittävää, menusuunnittelu kausivaihtelut huomioiden, voi olla osa työnkuvaasi.
À la carte -tarjoilija – Tehtävänäsi toteuttaa Kattilan vahvuuksia; viini, ruoka ja tunnelma yhdessä vuoropäällikön kanssa. Sinulta luonnistuu laadukas asiakaspalvelu ja tyylikäs mutta rento AC tason tarjoilu omaa persoonaasi korostaen. Työvuoroja voi olla myös muissa toimipisteissämme.
À la carte -kokki – Tehtävänäsi on laadukkaan ja kunnianhimoisen ruokatuotteen toteuttaminen osana keittiötiimiä. Ammattitaitoa ja kokemusta on siten, että kiireessäkin ruoan taso ja laatu säilyvät. Työvuoroja voi olla myös muissa toimipisteissämme.
Toivomme hakijoilta riittävää työkokemusta, ammattimaista asennetta ja kunnianhimoa laadukkaita ravintolapalveluita kohtaan. Meillä on kannustava ja viihtyisä tiimihenki, hyvät työsuhde edut, eikä ketjuohjattu konsepti ahdista. Tule osaksi Kattilan kesätiimiä, jossa olet yksi avaintekijä. Perehdytys tehtävään alkaa huhti-toukokuussa.
Lisätiedot: Jani Keränen +358 50 5709568 tai sähköpostitse jani.keranen@hopealinjat.fi Lisätiedot keittiöhenkilökunta: Miro Rautio +358 44 338 3254 tai miro.rautio@hopealinjat.fi
Hakeminen: Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 2.3.2025 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry@hopealinjat.fi Laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.